Youtube’tan Para Nasıl Kazanılır


Youtube’tan Para Nasıl Kazanılır
Youtube’tan para kazanmak konusunda size bilgi vereceğim. Öncelikle günümüzde para kazanmak zorlaşmış olsa bile para kazanma yolları çoğaldı. Çoğalan bu iş sahası iş bulmak ile para kazanmak arasındaki dengeyi kolaylıkla sağlamış durumda. Peki youtube’tan nasıl para kazanırsınız? Youtube’tan nasıl kendime iş bulurum? gibi aklınıza takılan bir çok soruya yanıt getirmeye çalışacağız. Youtubeden para kazanmanız için yapmanız gerekenleri sırasıyla başlıklar altında ayrıntılarıyla vermeye çalışacağız.

1. Youtube’tan para kazanmak için ilk önce Bir Youtube Hesabı Açın.
Youtube’den para kazanmak için ilk yapacağınız iş bir youtubr kanalı açmak yani bir youtube hesabına sahip olmak. Youtube bir google ürünüdür. Youtube kayıt olmak için bir Google hesabı açarak bütün hesapları tek hesaplarla birleştirerek size lazım olan bütün hesapları tek hesapla kaydolabileceksiniz. Google hesabı bir gmail hesabıdır aynı zamanda. Goole hesabınız yani gmail hesabınız yoksa Gmail kaydolmak için tıklayınız.
Gmail hesabı aldıktan sonra youtube sitesine girin ve sağ üst taraftaki oturum aç sekmesine tıklayarak gmail hesabınızdan oturum açıyorsunuz yani otomatikmen youtube kayıt oluyorsunuz.
2. Youtube Hesabınıza Video Yükleyin.
Bildiğiniz gibi youtube bir video kanalı youtube kanalınıza video yükleyin. Yükleyeceğiniz videolar özgün olmalı yani size ait olmalı sizin çektiğiniz videolar yada sizin yaptığınız videolar olmalı. Ordan burdan indirdiğiniz videoları youtube kanalına yükleyerek para kazanamazsınız. Bilmelisiniz ki kimse bedava para dağıtmıyor. Para kazanmak için işinizi ciddiye alın ve kendiniz video klip oluşturarak orjinal klipler hazılrlayarak kendi youtube kanalınıza yükleyin. Dediğim gibi ordan burdan indirdiğiniz videoların teklif hakları var ve teklif hakkı bulunan videolar sizin kazanç sağlamanıza engel olur. Bu en gel youtube kanalınızın banlanması, hatta reklam hesabınızın banlanmasına da yol açabileceği gibi yüklediğiniz videonun teklif hakkına sahip kişinin reklamını yaparak kendinize değilde ona para kazandırmış olacaksınız. Kısaca para kazanmak için ne şartların hakim olduğunu anladınız sanırım. sonra ikinci aşamaya geçiyoruz.
3. Adsense Reklam Hesabı Alınız
Adsens reklam hesabınız varsa başvuru yapmadan Youtube hesabınıza bağlayabilirsiniz. Adsense hesabınız yoksa en az 30 adet video klip yükledikten sonra youtube kanalınız üzerinden adsense reklam hesabına başvurun. Reklam hesabınızın onaylanması için yukarıdaki kısımda belirtiğim gibi videolarınızın size ait olması lazım.
4. Youtube Videolarınızdan Nasıl Para kazanırız?
Arkadaşlar geldik en önemli kısıma her video kanalına sahip kişiler para kazanamaz dediğim gibi videolarınızın size has olması lazım. Yoksa para kazanamazsınız. İşin kolayına kaçmayı düşünmeyin çünkü dediğim gibi kimse bedavadan para dağıtmaz iş vereniniz sizden daha akıllı bunu anlamanız lazım. Bunları özümsedikten sonra youtube kanalına bağladığınız adsense hesabınızdan videolarınıza reklam yerleştirin. Reklam yerleştirdiğiniz videolarınız izlendikçe ve yerleştirdiğiniz reklamlar tıklandıkça para kazanacaksınız.
Konuyla ilgili sormak istedikleriniz ve takıldığınız kısımlar varsa yorum kısmından bize sorabilirsiniz.  Bol kazançlı günler dileriz 

Post a Comment

Yorum Kuralları :

*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.

*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.

*Bir Google Hesabınız yoksa "Yorumlama Biçimi" seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

*Facebook üzerinden yorum yapmak istiyorsanız eğer, sağ kısımda "Blogger, Facebook, Disqus" olan kısımdan Facebook ya da Disqus kısmını seçiniz ve ardından yorum yapabilirsiniz

Daha yeni Daha eski