Gmail Hesabı Oluştur - Gmail Kaydol

Gmail Hesap Oluştur - Gmail Kaydol
Merhaba arkadaşlar bu gün  bir gmail hesabına nasıl sahip olunur, gmail kaydol, gmail hesabı aç ve google hesabı hakkında sizlere bilgi vereceğim. Bu yazımız sizin bir gmail hesabı almanıza yardımcı olmak amacıyla yazılmıştır.
Özelikle gelişen teknoloji araçlarıyla ve iletişim ağının yaygınlaşmasıyla insanların bir e-mail hesabı edinmesini şart kılmıştır. Edineceğiniz Gmail hesabı yani google hesabınızla YouTube, Google+, Google Play ve Google Drive gibi diğer Google ürünlerini kullanabileceksiniz. Google hesabınızla bir çok google ürününden yararlanabileceğinizi söyledik bunlardan en önemlisi google play store uygulamasıdır. Hemen hemen hepimiz android işletim sistemi olan telefonları kullanıyoruz, yani sizin deyiminizle akıllı  telefonlarımız var. Bu telefonlarımıza her türlü uygulamayı indirmek google hesabınızın olması şart. Google hesabınızı oluşturarak google play storeden dilediğiniz oyun, kitap, program, mesajlaşma fotoğraf çekme uygulamaları, ücretsiz arama uygulamaları gibi bir çok uygulama ve programı cep telefonunuza indirebilirsiniz.
Gelelim oluşturacağınız Gmail hesabınıza bu hesabınızla edineceğiniz E-posta hesabınızla bir çok kişiye ücretsiz bir şekilde mesaj dosya video , fotoğraf müzik ve dosya alışverişinde bulunabilirsiniz. Gmail hesabınızla bir çok  site forum, sosyla medya ugulama ve sitelere rahatlıkla kaydolabilirsiniz. Yani arkadaşlar kısa sözün özü İnternetin bel kemiğidir google hesabı. Aşağıda Google hesabını edinmek için yapacaklarınızı adım adım size göstermeye çalışacağım.
1.Google kayıt sayfasına gitmek için tıklayın.
2. Karşınıza Şu sayfa çıkacaktır.
Gmail Hesap Açma Sayfası
3.Şimdi bu alanları nasıl dolduracağınız hakkında size bilgi vereceğim
Adı: Bu kısıma gmail hesabınızın size ait isminizi giriniz. ( gerçek isminizi girmeniz önerilir.)
Soyadı: Bu alana size ait soyadınızı giriniz. ( Gerçek soyadınızı girmeniz önerilir.
Kullanıcı adınızı seçin : Bu kısıma Gmail adresinizi yani e-posta adresinizi yazacaksınız.(Kullanıcı adınızı kendi isim ve soyadınızı girmeniz önerilir uygun değilse bir kaç rakam sonuna eklemeniz tavsiye edilir.)
Şifre oluşturun: Bu kısımda gmail hesabınızın şifresini yazacaksınız. şifrenizi büyük harf, küçük harf ve rakamlarla oluşturmanız önerilir ( Örnek: Mehmet291 gibi )
Şifrenizi onaylayın: Bu kısımda oluşturduğunuz gmail şifrenizin aynısını giriniz.
Doğum günü: Bu kısıma ise doğum tarihinizi gün, ay ve yıl olarak sırasıyla seçiniz.
Cinsiyet: Bu kısımda cinsiyetinizi Erkek ve Kadın olarak seçiyorsunuz.
Cep telefonu: Bu kısıma e-posta hesabınızı yanı gmail hesabınızı garantiye almanız açısından doğru bir şekilde girmeniz önerilir. Şifrenizi unuttuğunuzda yeni şifre talebi için işinize yarayacaktır.+90 Türkiye ülke kodudur, telefon numaranızı başındaki sıfır olmadan yazıyorsunuz. ( Örnek: +905413578921) telefon numarası örnek olarak rastgele girilmiştir.
Mevcut e-posta adresiniz: Başka bir e-posta adresiniz varsa giriniz yine yeni şifre talebi ve gmail hesabınızın güvenliği açısından önemlidir.
Metni yazın: bu kısımda  resimde görülen rakam ve harfleri sırasıyla giriniz.
Son olarak Google Hizmet Şartları ve gizlilik politikasını kabul ediyorum yazısının önündeki kutuyu tıklayıp seçin. Ve sonraki adım sekmesine tıklamanız yeterli. Bir kaç ileri sekmeyle hesabınız kullanmaya hazır.
Tags: Gmail aç, gmail hesabı oluştur, gmail açma, gmail kaydol, gmail kayıt, gmail kur, gmail oluştur, google hesabı aç, google hesabı oluştur, google kayıt, google market, google play store hesabı

Post a Comment

Yorum Kuralları :

*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.

*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.

*Bir Google Hesabınız yoksa "Yorumlama Biçimi" seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

*Facebook üzerinden yorum yapmak istiyorsanız eğer, sağ kısımda "Blogger, Facebook, Disqus" olan kısımdan Facebook ya da Disqus kısmını seçiniz ve ardından yorum yapabilirsiniz

Daha yeni Daha eski