Yahoo Mail Hesabı - Yahoo Kaydol

Yahoo Mail Hesabı
Yahoo mail hesabı almak yada yahoo kaydol için yapmanız gerekenleri bu yazımızda size anlatacağız. Yahoo hesabınızla eposta yani bir mail hesabıyla, oyun, müzik chat - sohbet, günlük fal, haberler gibi 79 farklı yahoo uygulamasından faydalanabilirsiniz. Türkiyede pek tutulmamasına karşın dünyada en büyük e-posta sağlayıcı yani ücretsiz mail hesabı sağlayan servislerden biridir. Yahoo'ya kaydolduğunuzda bu servislerin hepsinden yararlanabilirsiniz.
Şimdi size yahooya nasıl kaydolacağınızı yadım adım size anlatacağım.
Öncelikle Yahoo resmi web sitesine girmek için TIKLAYINIZ.
Yahoo Kaydol - Yahoo Kayıt Sayfası
Karşınıza çıkan sayfayı yahoo kaydol sayfasını nasıl dolduracağınızı size adım adım anlatacağım.
Adı: Bu kısıma gerçek adınızı yazmanızı tavsiye ediyoruz ayrıca bir lakap yada nick girebilirsiniz.
Soyadı: Bu kısmada soyadınızı girmeniz lazım fakat yine bir lakap ve nick girebilirsiniz.
Yahoo kullanıcı adı: Bu kısıma da oluşturacağınız e-posta adresiniz yani mail adresinizi giriyorsunuz.Seçtiğiniz kullanıcı adı uygun olup olmadığını kutucuğun kırmızıdan mavi renge dönüştüğünden anlayabilirsiniz. Yani kutucuk mavi olana kadar farklı kullanıcı adları deneyin.
Parola: bu kısımda ise yahoo mail şifrenizi oluşturuyorsunuz. Yahoo mail şifrenizi oluştururken 8 karakterden oluşan harf ve rakamları seçmeniz hesap güvenliğiniz için önemlidir. Örneğin.( Berk3246) gibi. Fakat şifrenizi oluştururken okul numarası ve isminizi yada doğum tarihiniz gibi bilindik şifreler oluşturmamanız gerekir.
Cep numarası: Bu kısımda telefon numaranızı başında sıfır olmadan girmeniz gerekir.Örnek( 5424828954) gibi. Telefon numarası hesabınızın şifresini unuttuğunuzda yeni şifre talebinde bulunmanız için gereklidir. Telefon numaranızı yanlış girmeniz durumunda şifrenizi unuttuğunuzda hesabınıza erişemezsiniz. Bu nedenle telefon numaranızı doğru girmeniz önerilir.
Doğum Günü: bu kutucuğa ise doğum tarihinizi gün ay yıl şeklinde giriyorsunuz. Örneğin;(18 Ekim 1995)  gibi
Cinsiyetinizi kadın veya erkek olarak şeçiyorsunuz.
İsteğe bağlı kurtarma telefon numarası: Bu kısımda ise hesap şifrenizi unuttuğunuzda alternatif bir telefon numarasını başında sıfır olmayacak şekilde giriyorsunuz.
İlişki: Bu kısımda ise alternatif olarak girdiğiniz telefon numarasının sahibiyle ilişki durumunuzu yazıyorsunuz hatırlatmak amacıyla örnek;( baba, anne, kardeşim, ablam, dayım ) gibi
Hesap oluştur: Bütün bilgileri eksiksiz bir şekilde girdikten sonra bu butona tıklayarak ve hesabınızı açmış olacaksınız. Bu butona tıkladıktan sonra Yahoo'nun kullanım sözleşmesini kabul etmiş olacaksınız. Ayrıca Yahoo'nun çerezlerini de onaylamış oluyorsunuz. Korkmayın bunları onaylayıp kabul etmek zararlı değil. Merak ettiğiniz ve ya takıldığınız kısımları yorum kısmından yazarak bize ulaşabilirsiniz. Bizde en kısa sürece sorularınıza çözüm bulmaya çalışacağız. İyi Günler..

Post a Comment

Yorum Kuralları :

*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.

*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.

*Bir Google Hesabınız yoksa "Yorumlama Biçimi" seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

*Facebook üzerinden yorum yapmak istiyorsanız eğer, sağ kısımda "Blogger, Facebook, Disqus" olan kısımdan Facebook ya da Disqus kısmını seçiniz ve ardından yorum yapabilirsiniz

Daha yeni Daha eski