Sandor Clegane Kimdir

Sandor Clegane - Thenejdets.com
“Sandor Clegane hakkında az bilgim var. Prens Joffrey’nin yıllar yılı yeminli kalkanıydı, ve burada bile yaptıklarının anlatıldığını duyardık, hem iyi hem kötü.
Eğer duyduklarımızın yarısı bile doğruyduysa, bu acılı ve işkence görmüş bir kimseydi, hem insanları hem de tanrıları küçümseyen bir günahkar. Hizmet etti ama bundan gurur duymadı. Savaştı, ama zaferden zevk almadı. İçti, acılarını bir şarap denizinde boğmak için. Ne sevdi, ne de kendisi sevildi. Onu yönlendiren nefretti. Çokça günah işlediğini düşündü, hiç bağışlanma aramadı.
Diğer adamlar aşk, zenginlik ya da şeref hayalleri kurarken o abisini katletme hayali kurdu, öyle korkunç bir günah ki bahsetmek bile beni ürpertir. Ama bu onu besleyen ekmekti, onun ateşlerini yakmaya devam eden yakıttı. Onursuzca olsa da abisinin kanını kılıcının üstünde görmek umudu bu üzgün ve kızgın yaratık için yaşadığı tek şeydi… ve bu bile Dorne’lu Prens Oberyn, Gregor’a zehirli mızrağını sapladığında ondan alınmıştı"
-Elder Brother

Post a Comment

Yorum Kuralları :

*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.

*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.

*Bir Google Hesabınız yoksa "Yorumlama Biçimi" seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

*Facebook üzerinden yorum yapmak istiyorsanız eğer, sağ kısımda "Blogger, Facebook, Disqus" olan kısımdan Facebook ya da Disqus kısmını seçiniz ve ardından yorum yapabilirsiniz

Daha yeni Daha eski