Microsoft Hesabı Oluştur - Msn Kaydol - Msn Kur

Bu günkü konumuzda msn kaydol, msn kur, msn aç, hotmail kaydol, hotmail aç, hotmail kur, yeni msn adresi, yeni msn kaydol gibi arama sonuçlarınıza çözüm bulmaya çalışacağız. Msn kaydol yani microsoft hesabı bir e-posta servis sağlayıcıdır. yani msnye kaydolmakla bir e-posta adresine sahip oluyorsunuz. Sahip olduğunuz e-posta hesabınızla günlük yaşamımızda kullandığımız sosyal medya, oyun , forum sitelerinde hesap açmak amacıyla ya da e-posta adresinizi iletişim amaçlı da kullanabilirsiniz. Normalde internet kullanıcıları e-posta hesabını facebook, twitter, ınstagram, swarm, hi5, gibi sosyal medya sitelerine kaydolmak için, clash of clans, wolfteam, metin2, goley, drakensang, hobbit kingdoms gibi oyun hesapları açmak için ve internet üzerindeki bir iletişim adresine sahip olmak acıyla kullanılır.
Msn kaydol, Microsoft Hesabı Oluştur
Msn kaydol, msn kur, hotmail kur
Msn Kayıt Sayfasını Doldurma
Ad: İsminizi ya da lakabınızı yazın
Soyad: Bu kısmına sa soy isminizi yazın
Kullanıcı Adı: Bu kısım sizin msn adresiniz burayı isim-soyisim şekilinde örneğin; mehmet_coban şeklinde doldurabilirsiniz.
Parola: Bu kısıma ise Büyük harf, Küçük harf, Simge ve rakam olmak üzere 8 tane karakter içermeli Örnek; Musti-367 şeklinde parola oluşturabilirsiniz.
Parolayı yeniden girin
Ülke/bölge kısmına karışmayın.
Doğum tarihi bu kısımda ise gün ay ve yıl şeklinde doldurun.
Cinsiyeti kız erkek yada belirtilmedi şeklinde seçin.
Ülke koduna karışmayın.
Telefon numarası: Bu kısmda telefon numaranızı başında sıfır olmadan 10 haneli olarak giriniz.(541547xxxx) şeklinde. Bu kısmı doğru bir şekilde girin hesabı doğrulamak için gelen onay kodunu hesabınıza girmenizi isteyecektir.
Diğer e-posta adresi: Parolanızı unuttuğunuzda ya da parola sıfırlama işlemi için kullanabileceğiniz alternatif bir e-posta adresini yazın.
Gördüğünüz karakterleri girin: bu kısımda ise fotoğrafta olan karakterleri boşluğa doldurun.
Hesap oluştur: Formu doğru bir şekilde doldurduğunuzdan emin olmak için formu kontrol edin ve hesap oluşurun sekmesine tıklayın. Bu sekmeye tıkladıktan sonra hesabınıza giriş yapıyorsunuz hayırlı olsun.

Post a Comment

Yorum Kuralları :

*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.

*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.

*Bir Google Hesabınız yoksa "Yorumlama Biçimi" seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

*Facebook üzerinden yorum yapmak istiyorsanız eğer, sağ kısımda "Blogger, Facebook, Disqus" olan kısımdan Facebook ya da Disqus kısmını seçiniz ve ardından yorum yapabilirsiniz

Daha yeni Daha eski