Ciguli Kimdir? - Ünlü Şarkıcı Ciguli Hayatını Kaybetti

Son zamanlarda hayatını Bulgaristan'da devam eden şarkıcı Ciguli  dün akşam saat 9 da hayata veda etti..
Ciguli hayata veda etti
Kalbinden daha önce ameliyat olduğu söylenen ciguli, aniden rahatsızlanmasıyla Sofya'daki bir hastaneye kadırıldı. Burada ciğerleriyle ilgili bir sorun tespit edildi.Ciguli'ye verilen narkozdan sonra gözlerini kapayatan ünlü Şarkıcı bir dahada gözlerini açamadı.

Cigulinin acı haberini Türk Sanat Müziğinin Ünlü sanatçılarından Onur Akay'dan duyduk.









Daha öncede ciguli'nin öldüğüne dair sosyal medyada 3 kez ölüm haberini duymuştuk ünlü şarkıcının..
Ciguli'yi 3 kez öldürdüler

Sosyal medyada daha önce 3 kez öldürdükleri ünlü şarkıcı Ciguli'nin ölüm haberine inanmadığını dile getiriyor. Taki 3 ayrı menajerden edindiğim haberlere göre ne yazık ki Ciguli hayatını kaybetti.
Ciguli kimdir?

Peki Ciguli Kimdir?
Ünlü Şarkıcı Ciguliyi tanımayanlar için ciguliyi biraz tanıtmak istiyorum. Ciguli Bulagaristan'da  1957 yılında doğdu. Remi kayıtlara göre Ciguli'nin gerçek adının Angel Jordanov olduğu bilinmekte. Gerçek adı Ahmet'tir.Hamallık yapan bir babanın 5 çocuğundan biridir. 1990Ünlü bir akordeon çalgıcısıdır.Çakıl Gazinosu'nda Hülya Avşar'ın arkasında sahnede yer aldı.İzmir Fuarı'nda İbrahim Tatlıses ve Sibel canla birlite sahne almıştır. Binnaz adlı şarkısıyla hafızalarımıza yer edinen sanatçı 1999 yılın da bu parçayla piyasaları salladı diyebiliriz. 1998'de ''Bizim Sokak'' filmine oynadı.

Ayrıca 6.Kral tv Video Müzik Ödülleri Kapsamında En iyi Erkek Sanatçı Ödülünü de almıştır. Kendisine bugün Allah'tan rahmet ve sevdilerine baş sağlığı dileriz.

Post a Comment

Yorum Kuralları :

*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.

*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.

*Bir Google Hesabınız yoksa "Yorumlama Biçimi" seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

*Facebook üzerinden yorum yapmak istiyorsanız eğer, sağ kısımda "Blogger, Facebook, Disqus" olan kısımdan Facebook ya da Disqus kısmını seçiniz ve ardından yorum yapabilirsiniz

Daha yeni Daha eski